![]() |
|
Snoop Dogg zastąpi Oprah Winfrey - Wersja do druku +- Forum o rapie - eRAPe (http://erape.eu) +-- Dział: "Rap po godzinach..." (/Forum-rap-po-godzinach--16) +--- Dział: Newsy (/Forum-newsy--18) +--- Wątek: Snoop Dogg zastąpi Oprah Winfrey (/Thread-snoop-dogg-zast%C4%85pi-oprah-winfrey--5666) |
Snoop Dogg zastąpi Oprah Winfrey - wolek17 - 11-30-2009 15:46 Gwiazdor hip-hopu Snoop Dogg wyznał, że chciałby przejąć w roli prowadzącego talk show Oprah Winfrey, gdy ta przejdzie w przyszłym roku na emeryturę. Do pomocy raper zatrudniłby swoją żonę. - Podjąłem już rozmowy w tej sprawie - zdradził artysta. - Jeśli chcecie, żeby czarujący, młody czarnoskóry mężczyzna o niebanalnym poczuciu humoru zmienił świat telewizji, postawcie na mnie! Od razu jak Oprah Winfrey powiedziała, że rezygnuje z prowadzenia programu, pomyślałem - chcę wejść na jej miejsce, tylko ja się nadaję! Razem z żoną prowadzilibyśmy mnóstwo ciekawych rozmów na przeróżne tematy, uwzględniając spojrzenie i punkt widzenia obu płci. 8 grudnia 2009 roku ukaże się nowy album Snoop Dogga "Malice n Wonderland". |