![]() |
|
Peja przeprasza - Wersja do druku +- Forum o rapie - eRAPe (http://erape.eu) +-- Dział: "Rap po godzinach..." (/Forum-rap-po-godzinach--16) +--- Dział: Newsy (/Forum-newsy--18) +--- Wątek: Peja przeprasza (/Thread-peja-przeprasza--5627) |
Peja przeprasza - LeeLoo - 09-17-2009 20:19 Peja przeprasza za swoje zachowanie. - Chciałbym zapewnić, że nie było moją intencją wywoływanie jakichkolwiek negatywnych emocji publiczności, a na pewno nie nawoływanie do przemocy - czytamy w liście od rapera. Do redakcji przyszedł list od Peji, który przeprasza w nim za zaistniałą sytuację. - Moje zachowanie było wynikiem emocji i silnego wzburzenia w skutek prowokacyjnego zachowania jednego z uczestników koncertu. - tłumaczy się w liście raper. - Tych którzy poczuli się dotknięci moim zachowaniem przepraszam - pisze. Przypomnijmy, że Peja podczas sobotniego koncertu w Zielonej Górze słownie namawiał tłum do zlinczowania 15-latka, który pokazał raperowi środkowy palec. http://wyborcza.pl/1,75248,7050146,Peja_przeprasza_za_swoje_zachowanie.html RE: Peja przeprasza - morgan - 09-17-2009 20:38 Ciekawe czy przejrzał na oczy i przeprosił sam z siebie czy po prostu przestraszył się tej całej nagonki na niego :P ale i tak Szacunek dla niego :) RE: Peja przeprasza - Kenixia - 09-17-2009 20:48 Znam już tyle różnych wersji tego wszystkiego... ; P W Gazecie Lubuskiej pisze ze typek miał 16 lat ;> Zresztą, wiadomo, że przeprosił tylko dlatego, że mu kazali, bo już w ZG odwołali jego kolejny koncert i pewnie bał się, że to pójdzie dalej. A on się pewnie z tej całej sytuacji cieszy - więcej osób przesłucha płytę ;d RE: Peja przeprasza - morgan - 09-17-2009 21:29 ja mam nadzieję że ten jego koncert w ZG się jednak odbędzie ;/ bo w sumie Kotłownia to prywatny klub i oni organizują imprezę a nie Prezydent ZG :P RE: Peja przeprasza - Kenixia - 09-17-2009 22:18 Ale tak serio, to jesli ten chłopak miał 15 lat, to co on w ogóle na koncercie robił? Przecież koncert był od 16. RE: Peja przeprasza - chrapol - 09-21-2009 14:27 Ten kto był w Świdnicy w klubie "Mundo" wie, że była podoba akcja ale na słowach się skończyło. Pod ekranami stał koleś nawalony i ziewał - DonGuralesko wypowiedział magiczne słowa niczym Peja: "Wiecie co macie z nim zrobić" - całą sala zaczęła krzyczeć "wypierdalaj" - Gural był zadowolony zachowaniem publiki. Zachowanie Peji było skandaliczne, Podjuszanie rozhulanej młodzieży źle wpływa na ich morale. Lincz na koncercie to na pewno zła promocja dla rapera. Emocje wzięły siwe znaki. |